Pozvánka na IBC 2024

22. 08. 2024

Vážení zákazníci,
zveme Vás na veletrh zvukové a obrazové techniky IBC, který se jako každý rok koná v Amsterodamu na výstavišti RAI od 13. do 16. září. Na stánku Sennheiser, který má tradiční umístění 8.D50, uvidíte světovou premiéru širokopásmového obousměrného bezdrátového systému pro mikrofony a zpětné odposlechy - WMAS.

Dále si můžete vyzkoušet bezdrátové mikrofony ew-DP, ew-DX, Digital 6000), drátové mikrofony včetně kompletní řady MKH 8000 a v sekci Neumann studiové i live mikrofony, sluchátka a monitory včetně převodníku MT 48. Merging Technologies vystavuje studiové převodníky HapiAnubis včetně nových Missions nebo software Pyramix DAW a Ovation. Součástí stánku bude i Ambeo Immersive Zone s příklady záznamu i poslechu v různých formátech včetně aplikací Dear Reality.(např. immersive mixing).
Tisková zpráva Sennheiser (ENG).
Ve stejné hale na stánku Ambient Recording (8.B20) budou vystaveny nové typy mikrofonních tyčí QuickPole Slim a profesionální zařízení pro synchronizaci time-code The Lockit Family. V hale 13 na stánku Videndum/Rycote (13.A05) si můžete "osahat" zcela nové mikrofony  i profesionální řešení pro pružné uchycení mikrofonů na kamery a tyče včetně kožešinových ochran mikrofonů proti působení větru.
Těšíme se na Vás.